all the roads we have to walk along are winding, and all the lights that lead us there are blinding


-M

I’m drifting in and out of dreamless sleep throwing all my memories in a ditch so deep

efter att ha sprungit 5 km kan jag ärligt säga att jag aldrig någonsin har velat gå och lägga mig och sova så mycket som jag vill just nu. john blund har varit min följeslagare idag.
sömnen får vänta, som vanligt, för nu ska jag beställa hem skor från nelly.se. vilka det blir visar jag inom en snar framtid
tröja-bikbok, byxor-h&m
-J

I got stripes, stripes around my shoulders, I got chains, chains around my feet

det här kan ha varit min effektivaste dag någonsin. jennyfer och jag satt i flera timmar inlåsta i ett bibliotek och skrev på vår projektarbetsrapport. fingrarna glödde och halva är nu avklarad! ikväll har jag hunnit få en labbrapport och två svenskaarbeten klara. efter väldigt noga beräkningar kan jag förresten tala om att det kommer ta mig ganska exakt 20 slitsamma dagar från och med nu för att få skiten överstökad.
snart snart snart.
-M

your faith was strong but you needed proof

klänning-h&m

-M

You’re my river running high, run deep run wild

här har ni en bättre bild på väskan som jag köpte i fredags. passar perfekt till laptopen.
Förövringt kan jag ju säga att den här helgen har gått otroligt snabbt och vi börjar närma oss april. bara en dum vecka kvar, sen blir det äventyr
-J

The canon stops it's firing,the unknown soldier will come home

igår fick jag hem bikinin och skorna jag hade beställt! älskar detaljerna på bikinin. det känns som ett bra vårtecken- att köpa saker ämnade för sommaräventyr och tropiska hav. tiden går så snabbt nu, först påsklov sen malmö. idag har jennyfer och jag gått runt och drömt oss bort till allt vad våren kommer att innebära. självklart kommer ni att få hänga med! vintern har inte varit den bästa tiden för inspirerande bilder, men våren kommer definitivt att fastna på bild.

nedan ser ni förresten kristallen lite bättre!


-M


I don't care if I ain't got no gold when I'm dusty, gray and old

som ni vet så älskar vi kristaller och allra helst i form av smycken! eftersom jag har ett helt gäng av dessa kristallberlocker hemma så tänkte jag att jag kan ju höra ifall någon av er är intresserade av att köpa. hör av er till min mail i så fall! eerikssonmaria@hotmail.com-M

Her time has no past or future, she lives in a time of her own

har varit sjuk nästan en hel vecka nu- och jag är så fruktansvärt trött på att sova med tjugo kuddar för att ens få någon lufttillförsel. varje gång jag åker på en ordentlig förkylning så får jag alltid allergi i samband. japp denna vecka har jag tyckt synd om mig själv. ute är det 13 grader och klarblå himmel, äntligen!

spellsjewellery

-M


I watch the ripples change their size but never leave the stream

snart är den här tråkiga månaden över. snart är det april som ska släpa sig fram med alla tentor och muntor och inlämningar hit och dit. snart sitter vi i en lägenhet i malmö med en vårsol utanför vårt fönster.
För att fira den underbara vårdagen vi har haft, klickade jag hem fin fina kläder från h&m.

-J

here I sit so patiently waiting to find out what price you have to pay to get out of going through all these things twice

-J

Can't you hear that the trumpets are calling on you

lite så här såg det ut för oss igår. så himla kul kväll, tack alla!

-M

you built a tower tumbling through the trees

jag hade nästan gått o undrat två hela veckor när min klänning från h&m skulle dyka upp, så hade pappa bara glömt att tala om att den visst hade kommit. för en hel vecka sedan. men nu är den här och den är så himla fin! idag har jag tröstat mig med att klicka hem världens finaste bikini plus skor. när jag snubblade över kristallberlockerna som syns nedan kunde jag inte låta bli dem heller. äntligen är jakten över! världens största grattis till jennyfer som fick jobb idag med, så himla himla bra är du!
 


-M

Leave blue green footprints that glow in the dark

nu äntligen är ett stressmoment över för mig. sommarjobbet. jag har gått och oroat mig i cirka ett halvår över sommarjobb. nu är mitt lidande över! det ska firas imorgon!
-J

We dance in the sand, well, they twirl and they tumble


-J

my heart keeps beating like a hammer

här har ni skorna som blev mina för lite mer än en vecka sen! 
visst märks det att våren är på väg? här har nästan all snö smältit bort och solen lyser trots att klockan är fem. just nu lever vi för helgerna. aldrig någonsin har det känts så skönt som när veckans sista lektion är avklarad. snart snart snart är alla inlämningar och uppdrag ur vägen!
-M

Beyond the horizon, behind the sun, at the end of the rainbow life has only begun

bilder från de bästa tiderna i mitt liv
-J

take me down to the cities of the future

idag fyller vår fantastiska vän ellen 19 år! ellen har brandbilsrött hår, helikopterdrömmar och det största hjärtat någonsin. det finns ingen i hela världen som henne. smart och så fantastiskt stark.

för dig skulle vi åka hundratusen varv runt jorden. GRATTIS från oss bästa bästa du! emmanygren, random

-J,M

The keel of the moon breaks through purple clouds

århundradets slappaste dag. två lektioner sedan fik på fenix. fettisdagen, ni vet. finns nog inget bättre att göra än att sitta med två av sina bästa vänner med en sol som skiner en i ögonen och hålla, med ett krampaktigt grepp, en chokladboll i ena handen.
-J

Though I'm past one hundred thousand miles I'm feeling very still and I think my spaceship knows which way to go

-J

he's tellin' me more and more about some useless information supposed to fire my imagination

nu ska min slöa och lite smått inkompetenta hjärna försöka se filmen black swan utan att somna. jag kan säga att kontoret i huvudet är inte som den en gång var. 
godnatt på er! 
-J

One of my good friend said, in a reggae riddim, "Don't jump in the water, if you can't swim."

i morse ramlade vi in genom dörren vid halv sju, efter en sjukt lyckad kväll med både nya ansikten och spontana äventyr.  
galen bilfärd med favortilåtar pulserande, mötte de skönaste personerna och hängde med på efterfest där tiden gick alladeles för snabbt, jennyfers nya namn jennyfest fick sin början, för starka drinkar, dygnade, ostadiga ben, berkymmerlös, flydde maffian och ett urlöjligt vip, ett godnatt och sen stendöd.

bra kväll med andra ord! nu ska vi ta tag i nuet och ringa upp vår hyresvärd.
-J,M

Let her walk upon your hands

just nu sitter vi hemma hos marko på förfest och ska snart dra vidare till växjö! marko har en pappegoja som heter Gunnar....
tyvärr blir det inga bilder, men vi återkommer imorgon. ha en bra kväll!
-J, M

Footsteps follow, down through the hollow sound

idag har jag hämtat ut ett par riktiga klumpskor på posten, ska visa i morgon! annars har jag sökt jobb, av ren slump lyckats dyka upp i skolan med samma leopardbyxor som jennyfer, längtat efter malmö, tänkt på framtiden, längtat efter helg, skrattat.-M


if you meet me have some courtesy, have some sympathy, have some taste. Use all your well-learned politesse or I'll lay your soul to waste

Nu har äntligen jag och maria fixat ett boende till malmö-vistelsen. det känns otroligt bra och nu längtar jag så in i bomben! Vi kommer bli två små skåningar.
Nu blir det käk från subway, sen ska jag fortsätta med mitt frenetiska sommarjobbssökandeLångkofta-gina tricot, Tröja-bikbok, shorts-2hand

-J


I'm a million different people from one day to the next

igår sprang jennyfer och jag runt på stan, och jag fick bland annat med mig bodyn och tröjan som skymtas nedan, dyker säkert upp bättre bilder i veckan. igår hade vi bara en kort lektion och idag har vi varit lediga, passar oss perfekt!
-M


RSS 2.0