It's gonna hurt because it matters

 

 

En text från ett 17-årigt jag, som inte trodde hjärtat kunde bli helt igen. 

 

Tusen tankar som egentligen inte får plats trängs i mitt huvud. Jag vet inte vad jag borde känna i min tomma och trötta kropp. Vad som skulle hålla våta kinder torra, eller vad som skulle få ett trasigt och halvbultande hjärtat att halta minst. Jag kan inte fortsätta att hoppas på något som stormar in och ut ur mitt liv, som rör om och river upp precis allt som finns inom mig.

 

Varje gång du stormar in i mitt liv, med dina långa täta ögonfransar, glömmer jag precis allt. Hjärtat slår fort fort fort och så är jag fast. Hel igen, men samtidigt så förberett halv. För varje gång blir jag livrädd för vad jag ska känna. Rädd för vad jag redan känt, men mest rädd för att behöva få hjärtat sjukskrivet ännu en gång. Hamna i känslokrigets ruta ett.

 

Det är svårt att tvinga hjärtat att inte känna. Att tränga undan alla känslor som trängs bakom revbenen, sluta leva i drömvärlden om hur det kunde ha varit.

 

 

 

-Maria

don't believe everything you think

helgen spenderades i köpenhamn med min fina vän. fylldes snabbt av köpenhamnskärlek, åt på favoritstället, spenderade suddiga timmar på favoritbarerna med rök och omaka möbler, gick runt bland favoritgatorna och åt frukost längs nyhavns kajkant, promenerade bland parkbladen och hälsade på fina hjärtan. bästa älskade stad, vi ses i oktober, så måste det bara bli.

destroy what destroys you

måndagsfavoriter från weheartit
 
-maria
 
 
 

From the moment we met we let it get out of controlVi hade precis tagit oss över stängslet, det som så tydligt förmedlade att du och jag inte var välkomna på andra sidan. Den lilla fiskebåten som låg i floden Spree gungade till när vi besteg den med lätt ostadiga ben och du tog upp vår konversation som vi hade varit tvugna att avbryta. Alla behöver älska och alla behöver känna sig älskade. Jag skrattade och sjöng låten som tidigare den sommaren hade rusat in i mitt liv. Jag är människa och jag behöver bli älskad.
-Jennyfer
 

Dont take it back, I'll just deny this constant noise all the timegamla böcker och fotoautomatsbilder är bland det finaste jag vet, och min framtida lägenhet ska bli väl överinrett med det.
-Jennyfer

i hela mitt liv har jag litat på min tur, men det här kan jag aldrig slingra mig urfynd från 2hand
 
-maria
 

Though the way lies open, will the way be foundNågra saker som kommer ifrån Berlin, minus skorna för dem har maria varit snäll och köpt till mig.
-Jennyfer
 

I wanna be adored

lite så här ser det ut hemma hos mig.

-maria
 

RSS 2.0