I was moving through the silence without motion, waiting for you

-J

◊It could be an illusion, but I might as well try
 

-M


the best memories come from bad ideas ♣

för ungefär en månad sedan kom jag på mig själv med att gå runt i butiker där tallrikar, soffor och färgglada kuddar trängdes- och plötsligt så stod jag där i kön för att betala mina första egna 6 gafflar, knivar och skedar. inte för att jag hade en lägenhet som stod och väntade, eller för att jag hade en karta med ett perfekt kryss på- men för att att känna att det var nära. att jag skulle våga, att något nytt väntade. men nu vet jag var jag har det där krysset och vart jag vill när träden börja släppa sina löv.
-M♣

you pushed my heart through my backbone

herregud vad jag saknar min kompanjon, min arbetsmyra, min blodsbror, min andra halva och min bästa vän! om lite drygt en vecka snubblar vi in i världens festivaldimma, och det är ju helt förbannat otroligt hur galet roligt och flummigt detta ska bli. och du, tänk att vi i höst kanske sitter och kikar ut på en helt ny stad, ett helt nytt äventyr!


-M

I've seen a million numbered doors on the horizon ☾

klänning↔indiska, skor↔second hand
-J

I'll tell you, things aren't quite the same when I'm rushing on my run And I feel just like Jesus' son †

en liten titt på min sprillans nya väska som mamma min kom hem med. det syns inte riktigt på bilden, men färgen är underbar! den får bli årets festivalväska
-J

Singing sweet songs of melodies pure and true

°bästa dagen på länge innehöll fika vid hamnen, prat och planering inför framtiden, käk på krögers och ett återhämtat sinne. dessa dagar ska det bli fler av!
-J

SEEK AND GET PAST IT, NOW THAT I LOST IT

under de senaste dagarna har jag nästan fått nypa mig själv i armen för att fatta. jag har levt i nuet, och flera gånger önskat att vissa ögonblick hade fått vara eviga. tagit vara på varje minut och sekund. allt. men det är när de där sekundrarna går, när tiden rinner ur händerna på en- som det går upp för en att nuet inte är allt. det blir svårt att acceptera att allt sträcker sig längre. att det finns en till verklighet, en annan verklighet- den man helst blundar för och lägger längst bak i sitt arkiv. trots att dagarna spenderas på varma hamnbryggor med havet plaskandes intill- så är det svårt att låta bli att minnas det som för några dagar sedan var nuet, och det som skulle vara undantaget. även fast man inte vill, så vet man precis hur det är.

-M

Δ I WATCHED WITH GLEE WHILE YOUR KINGS AND QUEENS FOUGHT FOR TEN DECADES FOR THE GODS THEY MADE

klänning-urban outfitters♦skor-second hand♦

♦J

Live where your heart can be given

och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas nån sekvens
♣ M


In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees

just nu såhär innan jobbet, längtar jag något fruktansvärt efter emmabodafestivalen. om cirka tre veckor står vi där och dansar, träffar underbara, härliga människor och bara ler av allt som pågår runt omkring. jag har längtat hela året
♣emmabodafestivalen 2010
-J

☾ When you came in the air went out and every shadow filled up with doubt.

efter 8,5 timmars arbete kan jag med handen på hjärtat ärligt säga att jag är dödstrött. så nu ska jag grilla med familjen, se på några avsnitt av true blood och sedan hoppa ner i min hundkoja och flyta iväg. vi hörs!
linne·h&m, shorts·beyond retro, ear cuff·glitter
·J

† the forest will echo with laughter

† här är lite bilder från mitt älskade stockholm och min absoluta favorit stadsdel- gamla stan! som vanligt blev det mycket inhandlat som jag har planerat att visa er inom en snar framtid. †
†J

let's go back to the start

idag blev bilen fullpackad för ännu en sommar vid sommarstället. om jag hade kunnat, så hade jag stoppat tiden precis just nu.


-M

Θ¸ THE NEON FROM YOUR EYES IS SPLASHING INTO MINE

bananbikini-h&m, jacka-samsøe samsøe ♦Δ¸

(ska försöka visa hur jackan ser ut på sen, för den får inte riktigt någon rättvisa liggandes på golvet...)
-M


RSS 2.0