All these voices I'll someday have turned off

så nu har jag tagit ett långt och härligt bad. det är ju så förbannat kallt i lägenheten så min självbevarelsedrift kickade in.
imorn ska jag eventuellt möta upp pauline och eventuellt gå till en tatueringsstudio och eventuellt bli sugen på att skaffa en liten rackare någonstans. fårse om min ekonomi tillåter mig. bis dann!
-j

I passed through the shadow of Jupiter

fredagen i lite bilder.
-J

Trots att jag alltid springer, är jag där du hör mig

det är så fint väder här i berlin nu så jag bara måste ut. får skitdåligt samvete annars. jag vet inte riktigt än vart mina fötter kommer att leda mig, men det kommer bli bra. kanske hittar jag ännu en second hand-butik som jag kan rota runt i. tschüss!
-J

although I ended up with sore lips, it just wasn't like the old days anymore

-J

You walk along the stream, your head caught in a waking dream

-J

You run with the devil

nya favoritjackan som jag fick för 10euro. micket nöjd!
-J

There's a golden moon that shines up through the mist †

jag saknar marias balkong där hemma i lilla emmaboda. solen har inte riktigt gått ner hela vägen och himlen är en perfekt blandning av rosa, orange och blå. jag har kommit lite tidigare än alla de andra, erik brukar komma en stund efter mig och sedan kommer tidsoptimisten ellen, eller som vi kallar henne, pälsen. jag saknar när erik börjar imitera diverse människor, maria skriker mitt namn för att få kontakt med mig, pälsen som kan lyssna och jag som går in och dansar med månen.
så fina människor och så fina minnen.
-J

You run through the forest, settle before the sun

varit på bästa loppmarknaden idag med bästa pauline!
-J

Darling, I can barely remember you beside me

vad skulle man ha gjort utan sina vänner, familj och skype?
visst, jag älskar berlin men jag skulle nästan göra vad som helst för att åka till stockholm just nu och träffa hela tjocka släkten, eller varför inte åka till skogen och samla ihop mina bästa människor. tvångsförflytta maria och pälsen hem igen så vi alla kan vara tillsammans igen. det låter fint
-J

CALIFORNIA DREAMIN'

bilder från jennyfers facebook-mapp.

grabbar! jag saknar er varje varje varje dag.
med er har jag mina finaste minnen, hundratusen varv runt jorden för er.


-m

Living in a rhythm where the minutes working overtime

fyllt 20, befunnit mig i dunkande dimma, skaffat nya favoritställen, träffat nya ansikten, maratonplöjt mad men, saknat, älskat mitt köpenhamn, suttit på störda barer med fina människor, hängt alldeles för mycket i christines nörrebrolya, mött tårar då min ellen skulle vidare till sydafrika, gått evighetsrundor i frederiksbergsparken, nostalgipratat och längtat efter min berlinbo jennyfer.

min vecka.
-m

the door slammed loud and rose up a cloud of dust on us
zara, topshop

-m

RSS 2.0