Mention a name we know

 
öl nu för att fira att det är nyår imorgon.
-j

He said, I only had but one trick up my sleeve

 
en fin höstdag hemma i skogen.
-j

the city is my church

 
jag har bestämt mig för att sakta men säkert kravla mig tillbaka till bloggen. saker och ting har varit väldigt hektiskt för mig de senaste veckorna, men nu känner jag att komultet krymper i storlek. så vart jag är just nu i livet är i berlin. jag är lite smått hemlös, lever som en parasit hos en vän och jobbar på att få pengar sa jag tillslut kan skaffa ett eget krypin, köpa kaniner och inreda allting med loppisprylar. jag ser fram emot allting nu.
 
-j

Hela livet var ett disco

 
skypade precis 1,5 timme med jennyfer, och igår var nästan alla samlade för att ellen kommit hem från afrika. finaste finaste vänner. 
 
-m

hende luna

 
när man inte riktigt vet vad som är upp eller ner och hjärtat inte riktigt vill- då ska man äta sushi med vänner, köpa  blommiga klänningar och unna sig ljusstakarna man velat ha så länge. det gjorde jag. 
 
-m
 
 
 
 

do what you love

 
en slags lägesrapport; julafton var här med kramsnö, leopardvans och favoritdoften. jag har haft vinkväll med favoritpersoner, gått vilse i ösregn och trillat i vattenpölar, saknat och hoppats, druckit öl med gamla vänner och pratat om viktiga saker, dansat bort nätter och levt i nuet, haft ont i hjärtat och åkt tåg, ritat och försökt glömma, skrattat och hittat nya favoritlåtar, kommit hem alldeles för sent och gett extra hårda kramar. 
 
-m
 

there is a light that never goes out

 
hjärta
 
-Maria

Nostalgia: Nos-tal-gi-a (n-st l j, n-)n- 1. A: Bittersweet longing for things, persons, or situations of the past.

4
 
-Maria

Living in a rhythm where the minutes working overtime

snöflingorna var överallt. precis som om någon lagt ut ett tjockt täcke över hela stan. när jag klev ut från din port var det som att trettiotusen fjärilar byggt bo i min mage. kunde inte sluta le. mannen på tunnelbanan frågade varför. han visste ju inte att du hållt min hand hela vägen hem. 
 
 
-Maria

RSS 2.0