Look at the stars, look how they shine for you, and everything you do

idag är sån dag då jag bara vill komma iväg, sätta igång och ha allt fixat och klart.

-M

Saknar dig fast du står här mitt framför mig

berlin, berlin, berlin, vad skulle jag inte göra för att få fara dit?
-J

Give up education as a bad mistake

♦J

when you can fall for chains of silver you can fall for chains of gold-M

And now It's happening in mine

♦J

I know my love so well

<Linne-zara, loafers-2hand, boots-beyond retro
♦J

The sun shines out of our behinds

♦J

I can't do anything except be in love with you


sådär! nu har jag grejat jobb för i alla fall en månad eller så, med start den 20:e. bra! sen är det dags att packa ihop och ge sig ut på nya äventyr med jennyfer! jag spricker nästan av spänning- för allt kommer att bli så himla annorlunda, men bra- det vet jag. alla flyttgrejer jag lyckats samla på mig trängs i min garderob och påminner mig hela tiden om att snart snart snart.


nya världsbra manchesterbrallor från weekday, loafers-2hand, tröja- tjuvat från bröderna
-MThe joke isn't funny anymore

♦ imorgon kommer den efterlängtade dagen då jag blir fri från mitt jobb och jag får äntligen börja söka andra jobb på riktigt som kan ta mig härifrån permanent. på torsdag ska jag hålla i min första kräftskiva och jag håller på att längta ihjäl mig. inte får jag bara träffa mina närmsta vänner, jag får också stoppa i mig dessa underbara kräftor!
-J

the four letter word got stuck in my headyou say you'll give me eyes in a moon of blindness, a river in a time of dryness
-M

you are blowing my mind

-M

Gold teeth and a curse for this town

fina lillebror!-M


the sun will come on through, It's gonna shine for you

är tillbaka från världens bästa vecka i stockholm, jennyfer och jag hade så sjukt kul! dags att möta lite verklighet nu!
-M♦

I see the stars come out of the sky

efter ungefär 5 minuters betänketid så sitter jennyfer och jag med varsin tur och retur till stockholm! spontanaste på länge. skoj! så på torsdag glömmer vi bort lägenhetssökande, cvskrivande och verklighetstänk, i alla fall för en vecka. ♦


-M

by protecting my heart truly I got lost in the sounds


Run through the moss on high heels ♣

♦ dagen har innehållit härliga vänner, galna kossor som vägrar flytta på sig, en tur med båten med en ytterst skillad roddare, tårta med chokladpudding i och mys framför tvn. exakt såhär ska dagar spenderas!
♦ J

suppose I never ever met you, suppose we never fell in love

♦ good things: seeing sunshine fill the room as you open the curtains, the sound of the ocean, when the airplane takes off, when the deadline for a project is extended, a scent that reminds you of a good memory, when someone text back instantly, realizing it's friday, your favorite part of a song, untouched snow, remembering stories about how you met someone, waking up just before your alarm goes off, when he smiles at you, deep conversations with your best friend, good morning texts, that one person who knows you better than yourself, waking up next to the one you love, peeling an orange in one piece, accomplishing something before the microwave beeps, freckles.-M

To die by your side Is such a heavenly way to die

♦ jag är så fruktansvärt uttråkad på allting just nu. vädret är piss, jobbet är jobbigare än någonsin just nu och halsen min fortsätter att plåga mig. sommaren ska väl vara avslappnande? det enda som håller humöret uppe är vetskapen om att en flytt till en okänd stad är på gång och mina fina, underbara vänner.
♦ J

You’ve got cucumbers on your eyes

tankar om hösten har jag tidigare stött bort fortast möjligt. inte velat tänka att juni, juli och augusti visst har ett slut, precis som alla andra månader. men så är det ju. den senaste veckan har jag suttit och letat lägenheter i köpenhamn och faktiskt längtat. längtat till allt nytt och alla kommande äventyr.
-M

♣ when your standing on the window ledge i`ll talk you back from the edge

har varit dödsförkyld och trasig i halsen i precis en vecka nu- alltid samma sak efter emmabodafestivalen! i vanlig ordning så slår allergin till samtidigt, så håller på att klia sönder mig själv i detta nu. trots massa en baciller, allergi och halsont så har dagarna spenderats på bästa sätt! vetskapen om att något nytt snart sätter fart får mig att verkligen vilja ta vara på allt här i mitt sommarparadis. ♣»
-M◊

if the day came when I felt a Natural emotion I'd get such a shock I'd probably jump In the ocean

de senaste dagarna har varit allt annat än sköna för mig. jag har nämligen legat i min säg med feber och hosta. innan jag blev dödssjuk hann jag dock med lite saker, som bland annat fara till växjö och handla på mig lite saker och leka med världens farligaste hund
-J

Closing walls and ticking clocks

hjärta!
-M

♣ Climbed aboard the dreamweaver train

fyfan vilka sjuka och helt stört roliga dagar vi haft på emmaboda! jag känner mig fortfarande helt trasig och sönder i hela kroppen- men herregud vad värt varje lilla blåmärke och skråma känns! just nu önskar jag att det där med tidsmaskiner var möjligt. det finns så många stunder jag vill tillbaka till! så många minnen. det är vemodigt att det är ett helt år tills ännu ett armband ska får pryda ens arm.
tillsammans med de finaste vännerna har jennyfer och jag trillat sönder våra knän, ramlat in när solen börjat gå upp, skrattat så mycket att vi fått ont i kinderna, haft ständiga lyckorus, träffat sjukt underbara och störda människor, dansat med rastamän, snubblat längs tågrälsar, haft himlen som tak och dragit kaniner i öronen.
eftersom både en och två mobiler fick sätta livet till under festivalen, så kände vi att det var onödigt att våra kameror skulle få gå mot samma tragiska öde.
nedan har ni i alla fall en bild på ellen och jennyfer precis innan vi började röra oss ner mot festivaldimman! nu ska jag ner o ta ett dopp i kvällssolen, så räkna med fler bilder ikväll.
-M

RSS 2.0