Nowhere is there warmth to be found among those afraid of losing their ground

-J

the world outside is so inconceivable often I barely can speak

såhär fint kan det vara där jag bor. förutom mina föräldrar och alla tusentals katter, så är det nog landskapet jag kommer sakna mest
-J

You thought that I would need a crystal ball to see right through the haze

mina planer med den här dagen är tre väldigt viktiga saker. först och främst ska jag få arslet ur vagnen och skicka iväg ett viktigt mail. efter det ska jag upp och städa mitt rum (kavla in alla mina väskor under sängen) och sist men absolut inte minst ska jag plocka fram mina kulinariska egenskaper och försöka baka något. inte illa för en arbetslös dag!
-J

Smoke lingers 'round your fingers

jag är riktigt glad just nu för jag fick precis reda på att min bästa cykelråtta kommer hem till helgen. Hon har varit borta i snart två veckor. som jag har saknat henne! jag känner mig som en krabba utan sitt skal nu när hon har flyttat till köpenhamn
-J

I kiss you on the brain in the shadow of a train

4 väldigt random bilder från de senaste dagarna. måste måste måste bli bättre på att ta med mig kameran, finns så himla mycket jag skulle vilja visa.

det känns inte helt fel att träffa på ett gäng elefanter under sin dagliga promenad genom parken! stortrivs verkligen. idag gick jag i alla fall ner o köpte en biljett hem- åh vad jag längtar! på lördag tar jag ett tidigt tåg mot sverige, för att sedan åka tillbaks på måndag morgon. boken nedan får bli mitt resesällskap!

  

-M

no way dividing what's yours or mine when everything's shining

-J

jawohl, ich liebe berlin

här är lite bilder från berlin som jag helt skoningslöst snott från mina resekompanjoner. när jag tittar på de här bilderna blir jag alldeles varm i hjärtat och jag längtar tillbaka fruktansvärt mycket. men snart är jag tillbaka!
-J

We can go for a walk where it's quiet and dry and talk about precious things

gamla stan är faktiskt bland det vackraste jag vet
-J

you can never make the same mistake twice. the second time you make it, it's no longer a mistake, it's a choice.

vilken längtan jag har haft idag. trivs hur bra som helst i stan, men det finns ingenting jag saknar så mycket som min familj & mina vänner ikväll. det hade varit så himla ultimat att få ha dem omkring. bara sitta & skratta åt ingenting. saknar alla våra störda förfester, våra små resor, alla gånger vi skrämt slag på varandra i ödehusen, våra internskämt- allt! men den 25e hoppas jag att min lillebror + två vänner sitter på tåget ner för att lätta på min saknad, & att jag förhoppningsvis får se jennyfer den 2e december. som jag längtar.
imorgon ska jag försöka att ta med mig kameran så att ni kan få en liten inblick i min värld.
-M

sunlight over me no matter what I do

något jag har gått och funderat på de senaste dagarna är hur fan man vänder tillbaka på dygnet. arbetslöshetens baksidor har verkligen gjort sig till känna och jag gillare inte. nu får det vara nog. ska försöka framöver att vara mindre dagdrivig och göra något nyttigt för mänskligheten
nu väntar the walking dead på mig
förresten, Voilà! en till favoritklänning som kommer från beyond retro. den där affären alltså
-J

The door slammed loud and rose up a cloud of dust on us

jag älskar min nya klänning ohälsosamt mycket
-J

Under the iron bridge we kissed

om drygt en månad är det dags för mig att packa ihop mina saker, säga farväl till päronen och sedan ta första steget ut i världen, slängas in i en ny huvudstad med en knarrig engelska. det är så det ska vara
-J

we do not remember days, we remember moments.

nu är vi tillbaka! för en längre tid, förhoppningsvis! det blev alldeles för tomt utan bloggen. det är så otroligt mycket som hänt sedan sist! jag har precis passerat min första vecka som invånare i köpenhamn. stört! sakta men säkert så börjar den där jobbiga turistkänslan att försvinna. jag trivs så himla bra, men herregud vad jag saknar alla där hemma. hade nästan gett vad som helst för att ha alla samlade just nu.
-M

I was waiting down at the ancient gate

här är lite blygsamma turistfoton från paris och amsterdam
-J

RSS 2.0