† You dropped a bomb on me Ξ

† så himla fin sommardag, för sommar har det verkligen varit! det ända som fattats är en brygga och ett hav att svalka sig i. längtar så till öland och alla stranddagar nu! har legat ute i hela dagen i solen och ska strax ut igen för en lång kvällspromenad. hoppas solen skiner hos er med!väst-2hand, bikini- gammal från h&m

-M

Pools of sorrow, waves of joy are drifting through my open mind, possessing and caressing me

◊det känns verkligen att det är sommartider nu. myggorna har attackerat och käkat på mig hela dagen och jag kan hitta småkryp lite varstans i mitt hus. jag önskar jag var en människa som var cool nog att inte bry sig om kryp och diverse flugor, men det är nog det värsta jag vet! sommarens skönhet minskar lite i mina ögon
†J

♦Δ Fly me away to the bright side of the moon

nu är vi hemma igen! malmö har varit så otroligt underbart och galet på så många sätt, men just nu finns det så mycket längtan bara dagar och veckor ifrån en- det är alltså ingen sorg att packa upp väskorna.
uppdatering är något som knappt funnits till den senaste månaden, men nu är vi hemma och har så mycket att visa er!

skorna nedan kommer jag springa ut i den 16 juni- studenten! fjäderörhänget kommer från bästa urban outfiters.-M♦Δ

Be the ocean where I unravel. Be my only, be the water where I'm wading

nu blir det utgång och skratt längs malmögatorna, hoppas ni får en minst lika bra fredag!ΔYOUR SILVER STREAK FLASH ACROSS THE TINY DOOR OF MY EYE

det verkar som om vi äntligen har fått lite internet i vår lilla hydda igen! uppdateringen har minst sagt varit gles, men vi ska försöka o uppdatera i alla fall en gång om dagen framöver- vi måste ju visa er vad vi pysslar med här nere i malmö! idag har vi sprungit runt på stan och jag fick med mig två klänningar från zara, ska visa er i morgon. skorna nedan hittade jag på myrorna för 60 spänn, helt oanvända med bästa färgen. mitt absoluta favoritörhänge skymtas också lite! jennyfer och jag har var sitt och de kommer från urban outfiters. bättre bild kommer!

klänning-humana, kavaj-h&m, örhänge-urban outfiters, skor-myrorna

-M ◊Δ

Lift up your hearts and sing me a song that was a hit before your mother was born

Skjorta-Monki, solglasögon-åhlens
°•°J

Living in a rhythm where the minutes working overtime

nu ÄNTLIGEN kan vi visa livstecken! är hemma över helgen, och trots att malmögatorna bjuder på äventyr, så har det aldrig känts skönare att få andas lite hemmaluft- för att inte tala om hur underbart det är att äntligen ha ett fungerande internet! på söndag åker vi tillbaka & sen är det bara ett par ynka veckor till studenten.

klänningen nedan är från cheap monday, älskar den superurringade ryggen! ♣
-M

PROBLEM

vårt internet har pajat & att ladda upp bilder är en omöjlighet just nu, men vi hoppas att det strax ska funka igen. vi har ju så mycket att visa & berätta för er! snart snart snart.
-J,M

The sun guided me home

strax ska vi bege oss ut för kvällens äventyr, men först kände vi att vi var tvugna att kika in här för att berätta att vi lever! vi lever loppan i malmö och det är därför uppdateringen är lite gles, men vi ska försöka uppdatera så gott vi kan. igår bestämde vi oss för att åka över till köpenhamn, det blev en regnig vistelse, men en rolig sådan. en del fina saker har vi förstås samlat på oss under våra dagar här nere, det ska ni strax få se, håll ut bara!
- J,M

RSS 2.0