His neon mouth with the blinking soft smile is nothing but an electric sign

Skjorta&byxor-2hand, linne-bikbok, hatt-monki
-J

I catch a ship across the seaidag har jag förmodligen funnit vinterns sista pälsjacka. fast vem vet! för 50 ynka kronor kunde jag inte motstå. nu har jag i alla fall plockat på mig en samling tillräckligt stor för att värma halva jordklotet. ni får se lite senare!
-M


How the winds are laughing, they laugh with all their might.

Är äntligen färdig med gemförelsen och analysen mellan Strindberg och Ibsen, så nu kan man bara hoppas att man blir mer aktiv med bloggandet.
-J

we all shine on, like the moon, and the stars, and the sun


sistersoftheblackmoon, ETC, Anniiemal
-J,M

Surrealism had a great effect on me because then I realised that the imagery in my mind wasn't insanity. Surrealism to me is reality


-J,M

slip inside the eye of your mind
-random

-J,M

The room was humming harder, as the ceiling flew away.

Lite nytt som ska pressas in i garderoben. Mönstret på min nya kjol kom också med på ett hörn.

Hatt&skor-monki, kjol-2hand
-J

From the other direction, she was calling my eye
fina mamma

-M

Behind him, I saw the crystal clear water

Topshop's megafina solglasögon! Funderar på att klicka hem någon utav dem. Vilken det blir förblir ett mysterium
-J

Black water dripping down your faceoraclefox, emsedge

-M

We crossed the Spanish Main and brought our magic carpet

-J

the forest will echo with laughter

idag har jag hunnit stiga in i en affär full av klänningar och sett mina drömmars balklänning hänga mitt framför ögonen på mig, bara en testning och sedan bestämt. hunnit hitta ett par värdiga efterträdare till mina favoritharemsbyxor. fruktat nålar och ätit grekiskt. lämnat in 60 kr och i utbyte fått en silvervirkad klänning. upptäckt en ny secondhandbutik, där jag också fick syn på den kanske finaste sammetsklänningen någonsin.


-M


it's whispered that soon if we all call the tune, then the piper will lead us to reason
massa inspiration hos emma! EMSEDGE
-M

In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees

här har ni min nya klänning som jag fann under en 2handrunda! längtar tills jag kan springa runt i den utan att behöva tjocka strumpbyxor- jag känner på mig att den kommer bli perfekt till alla vårens och sommarens äventyr!


-M


Let me follow you down

Jag lever för sommaren och den starka doften av frihet. promenader till fester som alltid slutar sittandes i gräset med den blåa himmelen ovanför, det skrattas åt allt men samtidigt ingenting. Vetskapen om att man behöver inga andra än just sina närmsta kompisar.
-J

I see the bright and hollow sky

-J

Once, somewhere, sometime ago, her eyes were clear to see


-J

Swooping down to hear the sound

Idag var det min tur att klä upp och fota min syster som tålmodigt agerade modell åt en våldsam och lite för noggrann fotograf.
-J

you were sitting in the backseat smoking a cigarette you thought was going to be your lasttvillingbror
-M

The ocean rolls below me in liquid plastic views

 -J

High above the ant hills, in among the planes

Blixtnöjd med min nya jacka från Gina tricot.
-J

Live where your heart can be given


-M


I've broken my horizon, out distancing my door

-J

She wore scarlet begonias tucked into her curls


vet inte hur länge jag letat efter de perfekta solglasögonen, men igår när jag kastade mig över jennyfers paket så hade hon fixat fram ett par! jag grävde vidare och fann till min oändliga lycka det kanske finaste armbandet någonsin, tack tack tack! fick en himla massa fint igår, tex lyktorna ovanför.
idag har jag förresten lyckats fynda fyra par brallor, kan visa dem i morgon! har länge varit sugen på ett par höga utsvängda byxor, så kunde inte låta bli när dem väl hängde där framför ögonen på mig. 
-M

Give the morning winds a chance

Topp-bikbok, halsband-gina tricot, haremsbyxor-h&m
-J

your life starts to unfold in the forms you envision

-J

Grattis Marran!

Nu är du alltså 19 år fylld och jag lovar att det blir ett ordentligt firande på fredag! egentligen är det meningslöst för mig och försöka förklara med ord hur mycket du betyder för mig. Men jag ska försöka. Du har alltid funnits vid min sida de här åren vi har kännt varandra. Du har alltid fått mig att skratta åt dina, ibland, korkade funderingar. Du har alltid fått mig att tänka "allt eller inget". Du har alltid varit med och skapat alla roliga och dimmiga minnen. Vi kommer alltid hjälpa varandra med våra drömmar. De där drömmarna som är så lika. Allt eller inget ska det vara för oss.
-J

Magnet heart from red to bluenu har jag levt mina första timmar som 19 och hunnit få en massa fina paket! måste visa sen!
-M

Well, you know the song, but you live it all wrong

sista dagen på lovet. bara tanken känns lite melankolisk. nu vet man att de tre jobbigaste och tråkigaste månaderna ligger framför en. de kommer ivägen för allt man längtar efter. våren, malmö, sommaren, sena kvällar på öland, festivaler, indonesien. januari, februari och mars, släng er i väggen 


-J

The sky was yellow and the sun was blueibland när man går hem i mörkret och försöker hålla sig stadig på vägens isblanka gator, tänker man ibland på våren. på malmö, studenten och bali. på framtiden och om det någonsin ska bli tid för sol i ögonen och solblekta hår. man förbannar vassa istappar, frost och mörker ungefär femtio gånger innan man kan låsa in sig framför en brasa. man längtar efter en tid med vinterns alla motsatser.
erik och jennyfer var här ikväll och vi pratade framtid. om hur allt skulle bli och vad vi ville. jennyfer och jag kommer efter studenten och malmö jobba oss igenom sommaren, ge oss av för en månad eller mer på bali. komma hem till ett höstigt sverige och fortsätta vakna till tidiga alarm, för att sedan packa våra väskor när snön faller- mot en stad där det pulserar utanför fönstrerna. guldmynt kommer sparas ända tills vi har nått vår dröm om en resa genom asien. då packar vi igen, denna gång för flera månader. när vi landar i sverige igen så kommer vi förhoppningsvis slå upp några böcker igen! 

-M

Every day you'll see the dust as I drive my baby in my Magic Bus


ring-glitter
-J

one night to be confused, one night to speed up truth

min dygnsrytm börjar sakta men säkert återkomma till sitt rätta jag! den har minst sagt varit uppochner på alla sätt och vis. idag har jag sprungit runt i växjö i hopp om att leta fram lite skatter och juveler- inte en enda skatt funnen, jag kom besviken och tomhänt hem. en ny pälsväst har jag i alla fall, ett par ynka strån från den skymtas på bilderna nedan!
-M

sunshine on my mind


by christopher kane

-M

Look for the girl with the sun in her eyes-J

life is what happens to you while you're busy making other plans

Slänger upp två bilder sen i höstas, då jag fortfarande hade lite kvar av min älskade cypern-bränna.
kavaj-Vila, långklänning-Asos
-J

I have only one burning desire, let me stand next to your fire


-J

Leave it all behind if you never want to go through it
2:oraclefox,3:random
-M


There's no time to lose, I heard him say, catch your dreams before they slip away

Mina nya brallor från h&m

Imorgon blir det presentsökande i Växjö till min kompanjon och vapendragare.
-J

RSS 2.0