The rhythms that you make, are makin' my head shake in twovad jag önskar att jag kunde springa runt såhär nu! jag är inte ämnad för snöstormar...

-M

Speak in secret alphabetsArmband: Z&R, ring 1: kroatien, ring 2&3: indiska
-J

Well it starts like a roller coaster ride


ellen claesson

dösnygg silvertröja som finns att hitta på h&m!
-M

The neon from your eyes is splashing into mine


theselby. ganska underbart hem va?

jag vill utomlands. packa min väska och sen vakna upp till lite värme och färg. se något annat än grått, regn och scheman.  
vad jag önskar att jag kunde trolla mig tillbaks till jennyfers och mitt tvåveckorsäventyr i cypern! älskade friheten och upptäckandet.

-M

Don't raise your eye It's only teenage wasteland
Att handla second hand måste vara det bästa jag vet. den här kavaj/koftan hittade jag och fick endast betala 30 kronor. dagen var räddad
-J

The 13th Floor Elevators-M,J


And what chance have we got when you've missed every shot for me?
eftersom mina älskade kängor gått sönder för andra gången, står ett par nya väldigt högt på önskelistan! älskar dr martens, så dessa två favoriter skulle gärna få bo på mina fötter.  
-M


put out the fire and don't look past my shoulder


fick de här fina sakerna i present av världens bästa kompis!
-J

Climbed aboard the dream weaver trainläxor och inlämningar förföljer mig värre än en pestsmitta. eller som en bägare man precis tömt, men ändå hinner den rinna över inom ett par minuter...så givetvis sitter jag här och halvsneglar på ett par uppdrag. jag behöver lovet! fredag skulle inte kunna komma lägligare.
-M

the waves clap goodbye to sorrowbild 1 knightcat

nu har våra skoldatorer kommit! en helt ny värld för håltimmarna har öppnats...nädå, men jag får en känsla av att vi kommer hänga som ett par datanördar framför dem. jennyfer har redan fastnat framför ett gossip girl-avsnitt...
-M


we’re running free like it’s only you and me
så OTROLIGT häftiga smycken! om jag hade varit miljadär hade jag köpt allihopa...
-M

be sure to wear some flowers in your hairjag måste göra något radikalt åt mitt hår. ska försöka få det att likna fadetoblacks, alltså bort med det trista, svart/bruna häxhåret! höstlovet blir nog en bra tid för expriment.
-J

Avdelning hjärta

"visst tänker jag ibland på den där januarikvällen. vad som hade hänt om jag hade tagit mina skor klockan tio istället för mitt i natten. att jag kanske skulle ha tagit bättre hand om mitt hjärta. kanske skulle jag ha satt mina sköra känslor på autopilot. om jag hade kunnat, älskat mindre. jag vet inte. om fjärilarna i magen bara hade kunnat gå i dvala. visst låg jag där och försökte få in allt. de täta ögonfransarna, de blanka ögonen, doften och andetagen. allt. kanske sista gången såhär nära, bäst att minnas detaljerna. ifall jag nu skulle vilja spara allt i mitt arkiv av minnen. avdelning hjärta. tagit varningssignalerna på allvar och inte låtit hjärtat gå efter sina dåliga vana. men jag älskade på riktigt.

visst önskar jag att jag hade kunnat genomskåda lika lätt som nu. sett falska ögon tidigare. varför gjorde jag inte det? varit mer på min vakt. varit mer sparsam när det gällde att förlåta vänner med falska leenden. dragit ut på tiden och missat tåget med sju minuter. om mitt andrahandsval blivit mitt förstahandsval? visst gör det ont ibland, när jag tänker på den gamla sifferkoden och de långa stirrande korridorerna. för jag minns så väl när man trodde att vintern aldrig skulle lägga sig ner för att vila. inte ens på insidan. den kallaste vintern på flera år, det var så det lät. inte ens när dagarna blev 33,24 och 9 kändes det nära nog för att få andas ut. visst kändes hatet.

nu står jag här med minnen och val. för i mitt arkiv känns alla värdefulla. dåliga som bra. nitlotter som vinster. för det är väl så som de säger, det skapar erfarenheterna. jag har fått känna och se på riktigt. fått se baksidorna.jag behöver inga djupa andetag."

en text jag skrev i somras. det är någonting med att blicka tillbaka. 
jag har nog aldrig varit nöjdare med min värld, än vad jag är nu.

-M


Nowhere is there warmth to be found among those afraid of losing their groundnya byxor från indiska. älskar mönstrade byxor!
-J

we walked out of the castle and we held our head up high


monki mac netaporte

-M


no storm could follow our tomorrows

fashionsquad

-M

Sean Lennon & Charlotte Kemp Muhl

-J

Hey I'm dancing down the streets
tröja-ginatricot. byxor-vila. skärp-gammalt från h&m
-J

GRATTIS FERRAN!det har hunnit blir den tjugonde, herregud äntligen! världens finaste vän och andra halva fyller alltså arton idag.
jennyfer, först och främst förväntar jag mig att du hänger med mig ända till rullatortiden! det är himla svårt att förstå att det har varit en tid innan, en tid då du hade ditt och då jag hade mitt. för det är så, ingen känner mig bättre än du. vi har tillsammans mött motgångar, men alltid stått precis bredvid varandra, ända tills mållinjen varit nådd. vi har drömt oss bort. sagt att det här måste vi klara av. förverkligat drömmar. skrattat och kippat efter luft miljontals gånger. upptäckt. varit ute på dimmiga äventyr. gråtit och hatat tillsammans. gått i affärer, men mötts vid samma plagg ungefär tusen gånger. drömt oss bort till asien och tågluff. impulsköpt sista minuten. gjort "kommer du ihåg?" till vår vanligaste replik. gjort allt eller inget till vårt motto. vågat chansa.väntat. tittat upp mot festivalhimlar, och tänkt att så här borde det alltid vara. längtat.

jag ville mest bara säga att du är världens bästa och sen ett VÄLDIGT STORT GRATTIS!

-M


Mama’s in the mirror actin out another life
fadetoblack knightcat sistersoftheblackmoon

-M

reverberation


morgondagen kommer bli som ett eko. någon varm nostalgikänsla kommer inte infinna sig.
-J 

your laws are for dummies, yes your institutions dead


fadetoblack, random

-M

well we once were the jesters in your kingdom by the sea
skjorta- vintage, shorts- gamla, over knees- h&m, smycken-utomlands
-M

taking woodstock


-J

I'm going, I'm going where the water tastes like winekvällar som de här är det bästa som finns.
-M,J

I ride through the city's backsides


fadetoblack

nu är vi hemma hos mig och väntar in de andra. slänger in bilder imorgon!

-M,J

I say we’re out to blow the trumpet, to wake you all from bedde senaste dagarna har jag gått och tänkt att VAD SJUTTON HAR JAG GJORT MED MITT HÅR!? varför varför varför varför? vi kommer aldrig överens och jag är ingen luggmänniska. i en dag lyckades vi hålla sams. en bena lär jag inte se röken av på 52 år.
-M


insp

-J

cellophane flowers of yellow and green towering over your head
äntligen fick jag min jumpsuit i posten! kan nog nästan garantera er att den kommer bli min nya favorit
-J

Through the jungle through the darkskulle absolut inte tacka nej till ett sånt här i örat!
-M

Now I've been sleeping for sixty daysnu är det klippt! luggen och jag har både hatat och älskat varandra under vår korta tid tillsammans. jag kan väl räkna med att den är utväxt lagom till min tjugoandra födelsedag...
vi får väl se om vi kan komma överens, luggen o jag!
-M

Sitting in an English garden waiting for the sun.modell:johanna arlesten
-J

För dig ska jag göra det tusen gånger om


jag vill kunna känna att jag är på väg. känna fjärilar i magen från månadernas okända destinationer och chansningar. ta allt som det kommer och bara få leva efter hur saker och ting ser ut just idag. leva livet lite på kanten. kunna se morgondagen som ett oupptäckt äventyr. jag vill kunna fylla dagar med äventyr och samla på mig oförglömliga minnen och upplevelser, oavsett måne eller sol. leva på ingenting och samtidigt få känna att ingenting i hela världen saknas. vara ute hela nätterna med människor som får en att skratta och leva mer än någonsin. kunna ha stjärntecken över sig om nätterna. kunna bo i världens minsta takvåning, hopträngd med de som får ens hjärta att slå. äta billiga nudlar varenda dag i en månad, bara för att man spenderat sina sista pengar på ännu en sista minuten-destination. möta tiotal dimmiga sommarfestivaler med glädjeskrattande munnar.
det är precis så jag vill ha det.
-M


Where are you going now friend


ny leopardig tröja från h&m!
-M


heading for the ceiling, I'm up off the floor


modell: johanna arlesten
-J

I said hear me now, listen what I say

byxor-ginatricot, kängor-din sko
-J

Stick around while the clown who is sick does the trick of disasterwheredidyougetthat

-M

your time has come to shine

igår for jag och maria till växjö. det blev en del saker inhandlade men det visar jag sen. det blev även biotittande med min syster. i rymden finns inga känslor. se den!
-J

my makeup may be flaking but my smile still stays on

för ett tag sedan var det någon som undrade om vi kunde visa vad vi använder för smink. här är det jag använder mig mest utav

1-foundation-maxfactor 70 natrual, 2-eyeliner-FACE sthlm, 3-mascara-maxfactor, 4-rouge-MAC, 5-puder-maxfactor 05 translucent, 6-rougeborste-oriflame, 7-eyelinerpensel-oriflame, 8-läpppenna-FACE sthlm

1-maybelline 380 deep plum, 2-FACE sthlm matte evita, 3-FACE sthlm kär, 4-viva la diva 85 cream coral
-J

sjukskrivet hjärta" det slog och sprängde inom mig, det hade det gjort sen löven trillade av trädens kronor. femtiosju dagar. lika många dagar hade mitt hjärta varit sjukskrivet på heltid. 
det hade vingligt stöttat sig mot två knappt bärande kryckor. ständigt fallande, men kämpande. symptom brustet hjärta, hade de sagt. nu stod jag här och väntade ut det som skulle vara den läkande tiden, med ett svagt bultande hjärta. jag hade med fjärilar gett bort det ömtåligaste jag hade, men i retur fått ett avmagrat hjärta.

han fanns överallt. "

ett litet utdrag ur en text jag precis lämnade in.
-M


The smokestack is spitting black soot into the sooty sky


h&m
äntligen mina! tur att jennyfer är en sån fixare.
-M

Leave it til tomorrow to unpack my casefavoritväskan-second hand. 15 kronor kostade eländet
-J

Did I fall down and make my mind go black and blue?

än har jag inte klippt mig, men kommande tisdag blir det av! har redan börjat känna en krypande ånger...sånt som ska ske på impuls för att bli av kanske? dör när jag tänker på att jennyfer och jag ska pallra oss genom milen i morgon.
-M 

insp.
thehautepursuit
-M

you didn't get to heaven but you made it closenya tights från h&m
-M

Heath is riding shotgun aimin at the paper sky
himla fint med päls tycker jag! det blev ingen bildbomb pga glömt minneskort, tur att jag sa nästan. nu är jag i alla fall hemma igen! i morgon ska jag förmodligen klippa mig, vilket jag inte har gjort på ungefär två år. hur jag har tänkt mig förblir en hemlis...
-M


So far from you in my mind I go
fashiontoast

befinner mig just nu på öland. mysigt!
i morgon kan jag nästan lova er att det kommer dyka upp en bildbomb här på bloggen.
-M


can you picture what will be so limitless and free
skjorta-second hand, långklänning-h&m, skärp-något gammalt
-J


dreams of immortality vanish with the sun
fadetoblack
-J


my heart is beatin' rhythm and my soul keeps singing the blues-J

RSS 2.0