I've been counting all the sheep there is to count.

blir helt lycklig i magen av att tänka på att mina fina vänner är ute i världen och förverkligar sina drömmar.
iväg på äventyr och samlar på sig minnen. lever och skrattar. att vi alla gör det, även fast det är på olika hörn.
i morgon firar jag in det nya året med några av dem som ligger mig närmst om hjärtat, det är vid sådana tillfällen man önskar att
jennyfer också stod brevid. att berlin inte låg ett helt flyg emellan.
mina fina vänner.
blir helt lycklig i magen av att tänka på att mina fina vänner är ute i världen och förverkligar sina drömmar. iväg på äventyr och samlar på sig minnen. lever och skrattar. att vi alla gör det, även fast det är på olika hörn. i morgon firar jag in det nya året med några av dem som ligger mig närmst om hjärtat, det är vid sådana tillfällen jag önskar att jennyfer också stod bredvid. att berlin inte låg ett helt flyg emellan.

mina fina vänner.-m

Gold hair in the sunlight, my light in the dawn

åh, vad jag kommer sakna min bästa följeslagare, kompanjon, andra halva, vän, cykelråtta. Berlin och köpenhamn- varför ligger ni inte närmare varandra?
-J

I can still remember when we sat the sound on fire-m

Settle down with me by the fire of my yearning

färdigpackad och klar. nu mot pälsen där jag får återförenas med mina ärkekompisar
-J

another day, another chance, feel free to change


-M

none but ourselves can free our minds

fick så mycket fint i år! fick bland annat en väska jag velat ha i en evighet, favoritparfymen, urbanears, en svintung buddha ( som jag inte riktigt har kommit på hur jag ska lyckas släpa med mig hem...) men fin är den! inom en snar framtid ska jag också försöka att visa lite av kläderna jag fick.
-M

Come down from the mountain, you have been gone too long

nu äntligen har jag blivit en stolt ägare till en dianakamera. de är så otroligt fina! när jag kommer hem till berlin igen ska jag skaffa fram film det första jag gör. det har börjat klia i fingrarna och jag längtar så efter att få testa den.
den blommiga klänningen fick jag av min fina syster som tyckte synd om mig för jag hade bara euros, så hon köpte den till mig. från beyond retro kommer den ifrån. jag har sagt det förr men säger det igen- jag älskar den affären!
-J

if you never try you'll never know

igår kom jag hem till sverige igen, och gud så skönt det var att få träffa alla igen! nu är det riktig jul för mig. idag har jag passat på att umgås med finaste ellen+erik, och fått paket. har saknat dem så otroligt mycket! den 26:e får jag förhoppningsvis äntligen träffa jennyfer igen. den 2a januari åker jag tillbaka till mitt köpenhamn, så jag har en del dagar på mig att verkligen umgås innan alla sprids runt om i världen igen.
skor-urban outfitters & glittrigt nagellack från O.P.I
-M

You are only coming through in waves

ikväll ska jag alltså åka hem till stockholm för lite julfirande med familjen. ska bli otroligt härligt att se dem igen, fastän jag vet att jag kommer bli rastlös igen efter sisådär 1 dag. som tur är så kommer jag tillbaka till berlin lagom till nyår.
bilden har jag snott från pauline och jag ångrar såhär i efterhand att jag inte tog med mig min riktiga kamera. nu för tiden springer jag nämligen runt med billiga engångskameror som jag ändå aldrig får arslet ur vagnen och framkallar.
-J

Yeah I'm tongue-tied and dizzy and I can't keep it to myself

nu har jag varit här i 18 dagar. det har gått så fort! känns som att det bara var igår jag sa farväl till maria i köpenhamn, satte mig nervöst på flygplanet och for iväg som en skållad råtta till mitt nya hem. och shit, vad jag gillar allting just nu. har aldrig varit så nöjd med min tillvaro.
-J

Dream until the sun goes down and night turns into day

när jag promenerade runt idag.
-J

here's another place you can go where everything flows

nu alldeles strax ska jag bege mig ut på berlins gator för att sedan skriva in mig på berlins folkhögskola. kan ju inte liksom snacka halvdan engelska för alltid här nere. bättre med halvdan tyska! bis dann
-J

I see the bright and hollow sky, Over the city's a rip in the sky

-J

RSS 2.0