You know my name

jag orkar inte riktigt skriva om mina äventyr i storstäderna än men ni kan få veta att jag har aldrig haft så roligt i hela mitt liv som jag hade där nere. berlin, vilken stad säger jag bara! amsterdam och paris var fina på sina sätt med, men inget slog berlin i mina ögon.
jaja, nu har jag gjort iordning mig för snart ska jag inta marias hus med ett festhumör!
-J

renovering

renovering hörrni! det kommer att se lite skräpigt ut här ett par dar

And after all, you're my wonderwall


igår var jag ute på roadtrip med mina fina vänner! vi hann besöka tre fantastiska ödehus, skrämma slag på varandra & dö av skratt ett par gånger- för att tillslut avsluta med en massa pizza och film. så himla bra dag! slänger upp några bilder på det senare under dagen. så här såg det förresten ut genom min lins i lördags: 


-M


Take me out tonight where there's music and there's people

ungefär såhär spenderade jag min lördagskväll. ett bra ord som beskriver hela natten- anarki. men det blev en väldigt händelsefull kväll! kommer troligen mer foton från marias kamera ♦
♦J

I am human and I need to be loved

♥J

deep inside the cell of my heart I really want to go

här har ni en bild på när jennyfer fick en tårta upptryckt i ansiktet av mig! bilden snodde vi hos julia! nu så sitter vi ute med vattenpipan och förbereder oss på ännu en festkväll, kul!

Dunkande hjärtan klockan kvart över femigår var det kräftskiva hos jennyfer & då såg jag ut lite så här!

-M

Flying in a big airliner

♦sagt och gjort, allt är klart för berlin med två av mina bästa kompanjoner. om två veckor lyfter flyget från köpenhamn och sedan intar vi tysklands huvudstad, samt eventuellt hollands och frankrikes. livet är underbart!!
-J

RSS 2.0