It's gonna hurt because it matters

 

 

En text från ett 17-årigt jag, som inte trodde hjärtat kunde bli helt igen. 

 

Tusen tankar som egentligen inte får plats trängs i mitt huvud. Jag vet inte vad jag borde känna i min tomma och trötta kropp. Vad som skulle hålla våta kinder torra, eller vad som skulle få ett trasigt och halvbultande hjärtat att halta minst. Jag kan inte fortsätta att hoppas på något som stormar in och ut ur mitt liv, som rör om och river upp precis allt som finns inom mig.

 

Varje gång du stormar in i mitt liv, med dina långa täta ögonfransar, glömmer jag precis allt. Hjärtat slår fort fort fort och så är jag fast. Hel igen, men samtidigt så förberett halv. För varje gång blir jag livrädd för vad jag ska känna. Rädd för vad jag redan känt, men mest rädd för att behöva få hjärtat sjukskrivet ännu en gång. Hamna i känslokrigets ruta ett.

 

Det är svårt att tvinga hjärtat att inte känna. Att tränga undan alla känslor som trängs bakom revbenen, sluta leva i drömvärlden om hur det kunde ha varit.

 

 

 

-Maria

Kommentarer
Postat av: freja

åh,

2012-10-09 @ 11:47:11
URL: http://frejaruth.blogg.se/
Postat av: Freja None

(oj otekniskt av mig. skickade innan jag skrivit färdigt)
så himla fint skrivet. jag blir lite skakig i mitt forna 17åriga hjärta, på nåt vis. jag citerar lite på min blogg, men länkar givetvis!!

Svar: Tack snälla fina du!
Jennyfer Maria

2012-10-09 @ 11:48:41
URL: http://frejaruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0