Take a trip to the center of your mind

things you like


som ni kanske märkt så älskar vi 2hand, det finns nästan inget bättre än att kliva in i en fullproppad affär full med gamla fina saker och färgglada tyger. unika saker som har haft en historia bakom sig. beyond retro är en klar favorit!


resa, äventyra, uppleva och springa runt på festivaler, såhär skrev vi för ett tag sen:

"jag vill kunna känna att jag är på väg. känna fjärilar i magen från månadernas okända destinationer och chansningar. ta allt som det kommer och bara få leva efter hur saker och ting ser ut just idag. leva livet lite på kanten. kunna se morgondagen som ett oupptäckt äventyr. jag vill kunna fylla dagar med äventyr och samla på mig oförglömliga minnen och upplevelser, oavsett måne eller sol. leva på ingenting och samtidigt få känna att ingenting i hela världen saknas. vara ute hela nätterna med människor som får en att skratta och leva mer än någonsin. kunna ha stjärntecken över sig om nätterna. kunna bo i världens minsta takvåning, hopträngd med de som får ens hjärta att slå. äta billiga nudlar varenda dag i en månad, bara för att man spenderat sina sista pengar på ännu en sista minuten-destination. möta tiotal dimmiga sommarfestivaler med glädjeskrattande munnar. det är precis så jag vill ha det"


det här gillar vi också!

vaniljdofter, fjädrar, ringar, säregna mönster, långt solblekt hår, hattar, vackra och unika motiv, kristallstenar, koralläppstift, virkade plagg, långa täta ögonfransar, sushi, timmarna före utgång, lyktor och tända ljus, skratt, kärlek, när man börjar känna sig lite som bambi på hal is efter ett par drinkar, solbränna, gamla foton, komplimanger, festnätter, maj-augusti, fjärilar i magen.


-J,M

Kommentarer
Postat av: Alex

Tack och desamma! :) kram

2011-02-04 @ 21:45:05
URL: http://bringalex.blogg.se/
Postat av: Alexics

fin blogg :)

2011-02-04 @ 22:18:20
URL: http://alexics.blogg.se/
Postat av: Alexics

fin blogg :)

2011-02-04 @ 22:18:28
URL: http://alexics.blogg.se/
Postat av: jennyfermaria

tack!:)

2011-02-04 @ 22:22:23
Postat av: Ellen

Hej! Jag kan virka något fint i sen födelsedagspresent till dig Maria! Och så kan jag börja virka något till Jennyfer med så kanske jag blir klar tills du fyller år! :D

2011-02-04 @ 22:36:54
Postat av: Jennyfer

Hej ellen! det tycker jag låter som en alldeles förträfflig idé :) klapp på ditt huvud

2011-02-04 @ 22:41:10
Postat av: Nicolina

svar: tack så jätte mycket! x

2011-02-04 @ 23:38:27
URL: http://nicolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0